• Nadrejena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Članki in novice

Aktivna sobota - Delavnica: Korak naprej, k sebi

slika Aktivna sobota Korak naprej k sebiČe si želiš stopiti korak naprej v svojem življenju, v odnosih, v službi ali skušaš najti rešitve za ponavljajoče stresne situacije, v katerih izgubljaš svojo energijo... potem si vabljen na delavnico "Korak naprej, k sebi" iz niza delavnic "Aktivna Sobota", ki potekajo vsak mesec v Sostrem. 11. maj 2019 od 10. do 12.ure

 

 

 

Aktivna sobota - Korak naprej, k sebi

11. maj 2019 od 10. do 12.ure

 v prostorih društva Magičnost gibanja, Sostro, Sostrska cesta 2a, Ljubljana - Dobrunje

 Če si želiš stopiti korak naprej v svojem življenju, v odnosih, v službi ali skušaš najti rešitve za ponavljajoče stresne situacije, v katerih izgubljaš svojo energijo... potem si vabljen na delavnico "Korak naprej, k sebi" iz niza delavnic "Aktivna Sobota", ki potekajo vsak mesec v Sostrem.

Na tokratni delavnici bomo izvajali energijske tehnike za zbiranje in dvig energije, ki je potrebna za širše zavedanje samega sebe in življenjskih situacij. Ljubeče sprejemanje in razumevanje je ključ za to, kar iščemo.

Izvedli bomo tudi daljšo dihalno meditacijo za globinsko zdravljenje čustvenih in drugih blokad v energijskih centrih, čakrah.

Za obisk delavnice so priporočljiva športna oblačila, podloga za ležanje, odeja in voda.

Cena delavnice je 30 EUR.


Delavnico bosta vodila Dario Sever in Beno Virgulin.

Prijave in informacije: 031 669 824 (Dario) ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.