• Kategorija: Ljubljana

Jutranja priprava na novi dan

klarapoy2017 MG1Vsako sredo ob 7.30 – 9.30 ure v prostorih društva na Sostrski cesti 2a, Sostro / Ljubljana. Delavnico vodita Polona in Klara.

 

OPIS DELAVNICE 

Delavnico začnemo z različnimi tehnikami in vajami, ki prebudijo naše telo, ga razmigajo, ogrejejo in raztegnejo. Nadaljujemo z delom na vsakodnevnih življenjskih situacijah (odnosi, delo, materialna preskrbljenost, omejitve fizičnega telesa itd.) in s tem pripomoremo k boljšemu počutju (sprostimo stres, misli in se umirimo). 

Dodatne informacije in prijave:

Klara Dev: 040 331 699; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Polona Božič: 041 905 059; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Klara se je od svojega petega leta ukvarjala z različnimi vrstami plesa (klasični balet, show dance, modern, horton) in se v času študija na ekonomski fakulteti srečala z aerobiko, pilatesom in drugimi skupinskimi vadbami. Ima 15-letne izkušnje pri poučevanju pilatesa in skupinske vadbe; svoje znanje pa povezuje z učenjem energijskih tehnik, meditacij in drugih veščin, ki pripomorejo k večjemu zavedanju in spoznavanju samega sebe.